Kjellen går til filmen:

Får rolle i Børning 2

Når oppfølgeren til suksessen "Børning" kommer, dukker en kjent skikkelse opp på kinolerretet.

Kjellen: Thomas Ryste er frontfigur i showet Klypa, her med rollefiguren og matrosen Kjell Kjellen Bigset som tar farvel med Eikdsund-ferja «Solnør» på Rjånes. Arkiv   Foto: Knut Arne Aarset

Nyheter

- Det er en veldig stolt Kjell Kjellen Bigset som er blitt spurt om å være med i filmen, sier Thomas Ryste, mannen bak Klypa-suksessen.

Følg smp-kultur på Facebook!

Ifølge Ryste skal Kjellen spille seg selv som ferjemann i filmen "Børning 2".

- Du vet, i utgangspunktet er Kjellen tiltenkt ei lita rolle i filmen, men vi som kjenner han godt vet at han liker å gjøre mye ut av seg, ler Ryste.

Skuespillerne Jenny Skavlan og Anders Baasmo Christiansen etter pressevisningen av filmen «Børning» på Colosseum kino i Oslo i august 2014.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Filmen Børning ble en publikumssuksess på norske kinoer. Det var den meste sette norske filmen i 2014. Filmen handlet om et bilrace fra Oslo til Nordkapp og fikk hele fire Amanda-priser. Anders Baasmo Christiansen, Sven Nordin, Jenny Skavlan og Otto Jespersen hadde hovedrollene, og nå legges selveste Kjellen til i lista.

"Børning 2" spilles inn på Nordvestlandet i disse dager. I helga er filmcrewet i Stryn, og neste uke kommer de til Volda.

Da står en kjent skikkelse på ferjekaia og ønsker velkommen.

Se også:

Gløym Hafast, Fefast, Krifast, Møreaksen og andre akser. Det er ferja som løyser problema på de fleste plan, i følgje Kjell Kjellen Bigset.


Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Nyheter