- Campingvogna får seg kanskje en oppgradering

Midsund-mann etter å ha vunnet over sju millioner kroner i Lotto.

Dette var Lotto-tallene 9. april. To spillere fikk full klaff.  Foto: Norsk Tipping

Nyheter

En mann i 60-åra fra Midsund kan titulere seg Lotto-millionær etter lørdagens trekning. Sammen med en mann fra Rogaland kan han forvente et enormt løft på konto, når 7.135.315 kroner kommer inn på begges konto om få dager.

Ifølge Norsk Tipping satt mannen, som ønsker å være anonym, i bilen med kona da den gledelige beskjeden kom via telefonen, og hadde følgelig ikke fulgt med på Lotto-trekninga på tv.

- Du tulla no? Hahaha! Dette er jo helt utrolig, utbrøt den glade vinneren.

Etter dette skal det ha blitt mye latter og leven i andre enden av røret, og mannen skal ha spurt igjen og igjen om det faktisk stemte at han hadde vunnet. Først da Norsk Tipping informerte om tidspunkt og sted for spillet, begynte det så vidt å synke inn:

- Ja, det stemmer at jeg leverte kupongen på Roseby senter på Aukra i ettermiddag. Oioi, dette har jeg jo bare drømt om, og nå ble det min tur, sa mannen. Overfor Norsk Tipping var han kort tid etter litt usikker på hva han skulle bruke premien til.

- Men jeg har ei campingvogn som kanskje får seg en oppgradering nå. Mon tro om den til og med blir byttet ut med ei hytte, lo han.

Gjør som mer enn 25.000 andre - følg smp.no på Facebook