Ved flere anledninger opp gjennom åra har Sunnmørsposten skrevet om personer som har forsert sperringene ved det stupbratte Flydalsjuvet i Geiranger.

Vi har sett barn leike der, eldre stavre seg fram dit og turister svirre rundt, men at et brudepar - i full mundur, har latt seg fotografere heilt framme på kanten, var ny for oss.

Les også: Når ramlar den første turist?

Fredag skjedde det imidlertid, og frilansfotograf Bjarne Eldevik var den som gjorde oss oppmerksom på det.

- Jeg er i Geiranger på jakt etter gode fotomotiv og hadde håpa å få se noen Bobler på tur, sier han.

- De fant jeg ikke, men da jeg kjørte opp til juvet, oppdaga jeg brudeparet. Klokka kan vel ha vært rundt 12, sier han. Han har også ved ei tidligere anledning fotografert folk som har forsert sperringene.

- De kom fra parkeringsplassen og klatra over, hun altså i kjole og greier, han i dress. Fotografen de hadde med gikk lenger ned - sikkert for å få mer spektakulære bilder, og som du ser av bildene sto paret heilt ute på kanten. Litt fascinerende sjølsagt, men mest skummelt. Midt i turistsesongen som det jo også er var det fullt av folk oppe på utkikkspunktet som jubla og tok bilder, sier han.

- Sperringene er ikke satt opp bare for moro skyld. Det er en grunn for dem, men dessverre er det enkelte som alltid vil gå forbi eller klatre over, har reiselivssjef Ove Skylstad i Destinasjon Geirangerfjord-Trollstigen AS tidligere uttalt til smp.no.

Området er en del av Nasjonal Turistveg og Statens vegvesen har gjort en god jobb med å sette opp trygge utkikkspunkt.

– Det er satt opp sperringer, men en kan på en måte ikke gjerde inn alt heller. Hvis det skal bli gjort ytterligere grep er det noe som må avklares med Statens vegvesen, sa Skylstad sist det skjedde noe lignende.

Det har så langt ikke lykkes smp.no å komme i kontakt med brudeparet - som trolig gifta seg i området fredag.