Fra politiloggen:

Fyllekjøring, skadeverk og beruselse

Smørbrødliste av dårlig oppførsel i løpet av natta.

Illustrasjon. 

Nyheter

I Skarbøvik ble en bilfører, ei dame i 30-årene, tatt for å ha kjørt bil i ruspåvirka tilstand. Hun anmeldes og siktes for dette. Førerkortet ble beslaglagt.


I Ålesund sentrum, rundt midnatt, ble en beruset mann i 20-årene satt i arrest på grunn av ordensforstyrrelse, skadeverk, kroppskrenkelse og beruselse.

En mann i 20-årene i Ålesund ble i natt anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Mannen fikk et forelegg.

På Blindheim ble en svært beruset mann plukket opp da han gikk i en tunnel. Mannen var til fare for seg selv og andre trafikanter. Mannen blir anmeldt.

I natt ble en mann i Vågsøy satt i arresten etter at han ikke fulgte politiets pålegg om å forlate sentrum. Pålegget ble gitt på grunn av ordensforstyrrelse.

Festbråk

Politiet fikk klage på høy musikk fra en privat bolig på Blindheim. Politiet dro til stedet og fikk musikken dempet.

I løpet av de sene nattetimer måtte politiet reise til Aspøya på grunn av festbråk. Politiet fikk avsluttet festen. Deltakerne forlot stedet.

På sjøen

Kystvakta stoppet og kontrollerte i natt en båt i Aspevågen. Det var mistanke om påvirket båtfører. Personen måtte gjennomføre utåndingsprøve. Det blir en anmeldelse, i følge politiet.

Det samme gjentok seg for en båtfører som Kystvakta stoppet ved Staurneset i Giske.

På morgenkvisten

Tidlig søndag morgen fikk politiet melding om en ruset kvinne som til tider gikk i sirkel. Politiet fant narkotika på henne. Hun ble først framstilt for legevakt, så anmeldt.

Søndag morgen forsøkte en mørkkledd mann å gå gjennom Ellingsøytunnelen. Han ble brakt ut av politiet.

Søndag formiddag ble en bilfører i Ålesund pågrepet og siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Og til sist: En hundeeier savner sin Cocker Spaniel, lys brun. Sist sett på Åse. Politiet kan kontaktes på 02800. (Politiet melder på Twitter at hunden er kommet til rette.)