Vigra får Fast Track

Den åpner mandag 5.september.
Nyheter

– Mange reisende er opptatt av å komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen, sier Lufthavnsjef Tor Hånde og viser til de siste kundeundersøkelsene.

Til nå har Fast Track bare vært tilgjengelig på de aller største lufthavnene i Norge, men fra 5. september lanseres dette tilbudet også på Vigra.

Fast Track er en prioritert kø i sikkerhetskontrollen som skal gå raskere. Hvis man har den riktige billettypen kan man benytte denne køen.

Reisende med flyselskapene SAS, Norwegian, Widerøe og KLM kan benytte seg av denne tilleggstjenesten. Det er flyselskapene som avgjør hvilke billettklasser og bonuskort som gir tilgang til Fast Track.

Følg flytrafikken på Vigra - webkamera, flyradar, bildeserie, værstasjon og avgang/ankomster

Dette tilbudet vil gi kortere køtid i sikkerhetskontrollen for alle passasjerer, også for de som ikke får tilgang til Fast Track. Det skyldes at det åpnes en ekstra sikkerhetssluse i de periodene på døgnet der Fast Track tilbys på Vigra.

Fast Track har en prøveperiode ut året, men Avinor vil fortsette å tilby denne tjenesten på Vigra etter prøveperioden dersom kundegrunnlaget er stort nok.

Les reportasje: Her er «bakkeflyfolket»

Se bildeserie: Derfor har Vigra den fineste innflygingen i landet