Studentene vil bli hørt

– Hvis Ålesund skal reklamere seg som en universitetsby, må de først legge til rette for studentene, sier Gjermund Kvernmo Langset i Studentparlamentet i Ålesund.

Vil ha dialog: Gjermund Kvernmo Langset, leder for Studentparlamentet i Ålesund, vil at studentens stemme skal bli hørt. – Vi ønsker oss et samarbeidsforum med kommunen, der studenter kan bli hørt. Jeg ser for meg faste møter, der man kan diskutere og si sine meninger om utviklingen til å bli en studentby. Foto: Nils Harald Ånstad 

Nyheter

17.august blir nye studenter immatrikulert på NTNU Ålesund. Da begynner fadderuken, og uken varer i 12 dager. Etter hvert begynner hverdagen med forelesninger og studentliv, samtidig som de nye studentene skal finne sin plass i byen. Stedlig leder for Studentparlamentet i Ålesund, Gjermund Kvernmo Langset, sier at kommunen nå må gjøre byen mer studentvennlig.