Onsdag la Sykehusbygg FH fram konseptrapporten om det nye sjukehuset SNR (Sjukehuset Nordmøre og Romsdal). Og: Utgreiinger i konseptfasen viser at Helse Møre og Romsdal og Helse Midt-Norge har økonomi til prosjektet, som skal realiseres innafor ei kostnadsramme på 4.3 milliarder kroner.

- Prosjektet har førsteprioritet i Helse Midt-Norge og vilja er stor for å få realisert prosjektet. I Helse Møre og Romsdal må vi vise at vi klarer å arbeide med kontinuerlig omstilling og forbedring i foretaket uansett hvilke investeringer vi står overfor. Det skal vi greie blant anna gjennom forbedringsarbeid, organisasjonsutvikling og over 80 forbedringsprosjekt som er starta opp, sier adm. dir. Espen Remme i Helse Møre og Romsdal i ei pressemelding i tilknytning til rapporten.

Les konseptrapporten her

Styret i Helse Møre og Romsdal skal behandle konseptrapporten i styremøtet 31. august. Etter dette skal den ut på høring slik at alle som ønsker det skal kunne gi tilbakemeldinger til arbeidet. Høringsfristen er satt til 14. oktober.

Planlagt byggestart er 2018.