Mange vil ha utvida åpningstider i SFO

SFO: Lill-Heidi Maude med datteren Kristine. Hun ønsker utvidede åpningstider i SFO. Et kvarter utvida åpningstid morgen og ettermiddag, og åpningstid fra 07.15 til 16.45 ville hjulpet mange, mener hun. 

Nyheter

Tirsdag hadde 248 skrevet under på foreldreaksjonen for utvida åpningstid i skolefritidsordninger (SFO) i Ålesund. Aksjonen ble iverksatt av Lill-Heidi Maude som har barn i SFO. Aksjonen varer til 1. september. Oppnår innbyggerinitiativet 300 underskrifter, må bystyret ta opp saka.

– Uavhengig av om det blir 240 eller 300 underskrifter, viser dette uansett at her er et behov for utvida åpningstider, sier bystyrerepresentant Anne Berit Støyva Emblem (Ap).

Hun tok opp saka i Komite for kultur og oppvekst, og har sendt interpellasjon til bystyret. Bystyret har møte torsdag.

– Det gjenstår å se om noen er imot å utvide åpningstidene, sier hun.