Bakgrunn:

Eventyret om kunstskatten

Nære vennskap med Hollywood-stjernene, en unik samling sjeldne kunstskatter, og ei storstilt utbygging ved Universitetet i Colorado, USA. Dette er den utrolige historien om Torleif Tandstad fra Sykkylven.

Kunstsamler Sykkylvingen Torleif Tandstad i hjemmet sitt i Fort Collins, Colorado, USA. Hjemmet er fylt til randen av svært verdifulle og unike kunstverker. Universitetet i Colorado antar at dette kan være et av de største private kunstbibliotekene i hele USA.  Foto: Privat

- Jeg har ikke særlig mye til overs for de fleste fra den yngre generasjonen kjendiser. De er arrogante og innbilske. Og jeg har har aldri hatt sansen for falske mennesker

Torleif Tandstad
Nyheter

Fort Collins, Colorado, USA: Da kunsthistorikere ved Colorado State University ble invitert hjem til venner av paret David og Sharon Neenan, trodde de at de skulle besøke et helt vanlig hjem. Men så åpnet de dørene.