Politi og brannvesen rykket ut etter at brannalarm gikk

Nyheter

Oppdatering: Like før klokka 18.00 forteller operasjonsleder Arild Reite at oppdraget er avsluttet og at det ikke var brann på stedet.

- Vi rykket ut til automatisk brannalarm i et næringsbygg på Blindheim. Da vi ankom var det hverken ild eller røyk og både politi og brannvesen har avsluttet på stedet, sier han til smp.no. Det er ikke kjent hvorfor brannalarmen gikk av.

Rykket ut med brannvesenet

Politi og brannvesen rykket ut etter melding om at en automatisk brannalarm gikk på Blindheim i 17.30-tida fredag. Operasjonsleder ved Sunnmøre politidistrikt, Arild Reite, kan ikke bekrefte om det er brann eller ikke.

- Vi kjører innover sammen med brannvesenet etter melding om at en brannalarm går i Blindheimsområdet. Foreløpig vet vi ikke om det er brann eller ikke, sa han til smp.no da.