Storhall-konsertene:

Legger ut 3.000 ekstra billetter til Bryan Adams

Interessen for Bryan Adams-konsertene i Sparebanken Møre Arena har vært enorm. Nå legges det ut 1.500 nye billetter per dag.

KONSERT Den canadiske rockeartisten Bryan Adams gjester Ålesund 10. og 11. februar neste år. 

Nyheter

Når Bryan Adams tar turen til Ålesund for å holde konsert 10. og 11. februar, kommer han med fullt band og med en lang rekke store hits som «Heaven» og «Summer of 69» i bagasjen.


Underleder, den 1. september:

Ålesund som konsertby

- Interessen for den legendariske rockeren har vært større enn vi hadde turt å håpe på, så vi er veldig glade for at vi nå har fått frigjort 1.500 ekstra plasser. Dette gjelder begge konsertene, sier Steffen Kjevik, bookingsjef i Momentium.

Utsolgt


Bryan Adams-konsert i Ålesund

Har solgt 4.000 Adams-billetter

Bryan Adams-konserten ble ikke utsolgt på fem minutt denne gang, men etter to timer er de fleste billettene borte.

Den første konserten solgte ut 5 minutter etter det offisielle billettsalget startet. Det ble satt opp en ekstrakonsert dagen etter. Denne ble utsolgt i midten av oktober.

- Nå har vi definitivt nådd kapasiteten for disse konsertene, og det blir ikke lagt ut flere billetter enn dette, så her må de som ønsker å dra, kaste seg rundt, sier Kjevik.

13 album


Konsert i Ålesund:

Bryan Adams utsolgt på få minutt

De 4.000 billettene til Bryan Adams-konserten i Ålesund ble utsolgt på fem-seks minutter.

Den kanadiske rockesangeren og låtskriveren har hittil hatt en imponerende karriere med over 65 millioner solgte plater, ligget på førsteplass på hitlistene i over 40 land, vunnet flere Grammys og blitt hedret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

I 2015 slapp han sitt 13. studioalbum «Get Up», som inneholder blant annet låtene «Brand New Day» og «You Belong To Me».