Sunnmøre med i ekstremsportfilm

«Don't Crack Under Pressure – Season 2» har verdenspremiere i Paris 18. november. Deler av filmen er spilt inn på Sunnmøre.

Offisiell trailer for ekstremsportfilmen Don't Crack Under Pressure.

Nyheter

Filmen «Don't Crack Under Pressure – Season 2» er den nyeste filmen til selskapet Nuit de la Glisse, og er laget av den franske filmskaperen Thierry Donard, som har laget ekstremsportfilmer i over 30 år.

20 minutter av filmen er dedikert til Sunnmøre, hvor hele teamet er samlet.

God reklame


Nesten verdensrekord i kiting:

Flyr i 21 sekunder over Hjørundfjorden

I forbindelse med en ny ekstremsportfilm fra Nuit de la Glisse er en rekke ekstremsportutøvere i disse dager samlet på Sunnmøre.

Karsten Gefle er en av Norges fremste frikjørere. Etter suksessen i fjor er teamet tilbake på Sunnmøre.

– Det som hovedsakelig skiller denne fra den forrige er at vi har hatt med oss utøvere innen flere forskjellige idrettsgrener. Storyen blir helt annerledes. Det var en enormt teamskapende tur, hvor vi fikk frem mangfoldet av mulighetene på Sunnmøre, sier Karsten Gefle i en pressemelding.

Selv om filmen har blitt filmet på mange fantastiske og unike destinasjoner rundt om i verden, ble allikevel Sunnmøre lagt ekstra merke til, mener Gefle.

– Jeg tror kombinasjonen av fjord, fjell og skikjøring er så unik at mange ikke helt forstår at det er mulig, sier han.

Lokale samarbeidspartnere


Helgaprat:

Frikjørerfaren

Hvis Lilly på femten måneder en dag sier at hun vil gå i farens fotspor, og sette utfor stupbratte og urørte fjellsider på ski, kommer ikke Karsten Gefle til å hindre henne.

– Vi er stolt av samarbeidet med den franske filmskaperen Thierry Donard. Verden har igjen øynene på Sunnmøre når filmen «Don't Crack Under Pressure – Season 2» har premiere i Paris 18. november, forteller Ann Kristin Ytrevik i 62 Nord.

Som en del promoteringen legges det ut på en europaturné. Denne kommer til Colosseum kino i Oslo 24. november.