Hadde over 90 gram kokain i bagasjerommet på bilen

To svenske statsborgere tiltalt for grove narkolovbrudd.

ILLUSTRASJONSFOTO 

Nyheter

Statsadvokatene har tiltalt to svenske statsborgere i 20- og 30-åra for brudd på straffelovens paragraf 232 første ledd:

Ifølge tiltalen oppbevarte de to 92 gram kokain, 62 gram marihuana og 286 narkotiske tabletter av merket Rivotril, i Ålesund i fjor høst.

I tillegg til grove narkotikaforbrytelser er den eldste av mennene også tiltalt for kjøring i rus og for råkjøring:

Under pågripelsen kjørte han bil påvirka av de narkotiske virkestoffa klonazepam og THC, og videre i 89 km/t selv om fartsgrensa på stedet var 50.

Saka starter i Sunnmøre tingrett 9. januar og det vil bli nedlagt påstand om inndragning av 112.000 kroner. Det varsles også at det kan bli aktuelt å kreve tap av førerretten.

Stoppa i trafikkontroll

Sunnmørsposten har tidligere skrevet at de to mennene ble stoppa i en trafikkontroll i Borgundfjordvegen, og at politiet fant kokainen i bagasjerommet på bilen.

- Begge har i avhør erkjent besittelse av narkotikaen og er løslatt, sa leder for narkoavsnittet ved Ålesund politistasjon, Sindre Ryssevik til smp.no da.

Grove narkotikaforbrytelser har ei strafferamme på fengsel i inntil ti år.


Fant store mengder kokain i bagasjerom

To svensker avslørt i trafikkontroll på Borgundfjordvegen.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Nyheter