Vil utvide på Giske

Momentium bygger ny eventhall

Konsert- og festivalarrangørene i Momentium skal bygge en ny eventhall i tilknytning til Øygardshallen.

Utvider Eventhallen i det tidligere produksjonslokalet til Møre-Kjøkken på Giske er et av de nyeste tilskuddet i Momentium-familien. Eventhallen, som kan romme 700 mennesker, åpnet dørene i 2015. Her inspiserer (fra venstre) Salgssjef Idar Giskegjerde, daglig leder Ronny Stokke og Momentium-eier Lars Berg Giskeødegård de nye lokalene. Nå skal det utvides. 

Nyheter

- Vi bygger nå ut en ekstra eventhall for å kunne tilby event- og selskapsarrangører en større grad av fleksibilitet. Den 600 m2 store hallen skal stå ferdig i slutten av februar 2017, og kan brukes i kombinasjon med hovedhallen ved arrangementer som krever større omrigger eller alene ved mindre arrangementer, forteller eventkoordinator Trude Pedersen til selskapets eget hjemmeside.

Den nye hallen vil ha en kapasitet på 450 kinogjester, 300 selskapsgjester og 600 konsertgjengere. Også denne hallen blir utstyrt med teknisk utstyr for konferanser.

Siden Momentimum åpnet Øygardshallenfor to år siden, har de vært vertskap for alt fra Sikt-konferansen til kronprins Haakon, til konserter og barnedåper.