Nordvest Distribusjon og Sevaldsen Bakeri tilbyr:

Brød og avis til frokost

Ferske brødvarer og ferske nyheter levert hjem. Det kan folk på Sunnmøre våkne til fra tirsdag 29. november.

NYTT TILBUD Fire fornøyde karer fra Sevaldsen Bakeri og Nordvest Distribusjon som går sammen om å levere av ferske brødvarer og aviser til kunder på Sunnmøre. Sander Weerstra, Øystein Åmot, Geir Follestad og Tor Jan Sevaldsen med emballasjen brøden skal leveres i.  Foto: Solfrid Vartdal

FERSKT Nystekte brød tas ut av ovnen i Sevaldsens produksjonslokale i Vegsund, noen timer etter er de levert hjem til kunder på Sunnmøre. 

Nyheter

Fra da av går Nordvest Distribusjon og Sevaldsen Bakeri sammen om å gi folk i by og bygd ferskt brød sammen med aviser til frokost.

– Vi åpner opp for at beboere på hele Sunnmøre, Rauma og Vestnes kan benytte seg av tilbudet. Nå starter vi med brødvarer, men etter hvert kan det bli aktuelt å levere syltetøy, juice og annet som en trenger til frokosten hjem til folk.

Det sier daglig leder i Nordvest Distribusjon, Geir Follestad.

Selskapet som leverer ut papiraviser for Sunnmørsposten og en rekke andre publikasjoner, har lenge jobbet med nye forretningsområder for å videreutvikle sitt eksisterende distribusjonsnett.

I april begynte de med leveranser av Adams matkasse til kunder i Ålesund og omegn.


Avisbudfirma starter matlevering

Distribusjonsfirma i Ålesund går nye veger.

 

– En suksess. Nå leverer vi ukentlig rundt 300 matkasser, forteller Ola Lystad.

Og nå er distribusjonsselskapet klar for å gå et skritt videre med å levere ferske bakervarer sammen med aviser seks dager i uka.

Via nettet

– Bakervarene bestilles via nettsiden morgenlevering.no. Det kan skje helt til noen få timer før midnatt, og så blir brød og andre bakervarer levert sammen med avisene tidlig morgen neste dag. Enkel og grei måte å skaffe seg ferskt brød på, mener Geir Follestad som sammen med Sevaldsen Bakeri har ordnet seg med en spesiell emballasje som brødene skal puttes i før de legges i kundenes postkasse.

– Vi kan tilby flere typer brød, frokostbrød, rundstykker, skones og croissanter. Hele atten forskjellige bakervarer har folk å velge i, sier Tor Jan Sevaldsen.


Solvik-Olsen forventer skjerpings med avisleveringen

To lørdager på rad har det vært trøbbel med leveringen av aviser etter at selskapet Kvikkas tok over oppdraget. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) forventer «langt bedre» denne lørdagen.

 

Prisen blir den samme som i butikk.

Som daglig leder for Sevaldsen bakeri i Ålesund er han stadig på utkikk etter nye måter å nå ut til kundene med sine produkt, og ser på samarbeidet med Nordvest Distribusjon som en ny mulighet til å nå flere kunder over et større geografisk område.

– Netthandel brer mer og mer om seg. Flere og flere ønsker å bestille varer på nettet, og få dem brakt hjem til seg. Og det ønsket vil vi bidra til å oppfylle, sier de to daglige lederne som fra tirsdag av er klare til å levere ferske bakervarer og ferske aviser gjennom Nordvest Distribusjons budnett.