Piggtrådgjerdet over Spjelkavikneset er fjernet

Hundeeier fikk fjernet dyrefarlig piggtrådgjerde

Piggtrådgjerdet som har sperret av Spjelkavikneset i flere tiår, er fjernet.

PIGGTRÅD: Her ble den Tibetanske spanielen Sofie en mainatt funnet sittende fast i piggtrådgjerdet etter en storstilt leiteaksjon på Spjelkavikneset. Her er Kimy Hjemaas Fagermo med Sofie i armene, og datteren Inez holder Mie (chihuahua). Nå er piggtrådgjerdet fjernet, noe Kimy er svært glad for. 

Nyheter

– Dette er gledelige nyheter! Dette betyr mye for sikkerheten for barna våre som skal ned til sjøen og bade, og som ferdes i skogen. Og mange av oss som bor på Spjelkavikneset har hunder og katter. Nå er det kanskje mest katter som går løs i området, men vi vet også at der går hjort og rev. Bare tanken på at dyr kan bli sittende fast i piggtrådgjerdet i dagevis, er forferdelig. At all piggtråden er borte, er så bra! sier Kimy Hjemaas Fagermo til Sunnmørsposten.