Ulstein anker i mobbesaken: – Jeg hadde håpet at jeg skulle få komme videre

Glen Børge Løset Flø vant på alle punkt mot Ulstein kommune i tingretten. Nå har kommunen bestemt seg for å anke saken til lagmannsretten.

ANKESAK Mobbeoffer Glen Børge Løset Flø (28) fekk millionerstatning frå Ulstein kommune. No er avgjerda anka.  Foto: Odd Mehus

Nyheter

Glen Børge Løset Flø fikk nyheten av Sunnmørsposten. Han hadde håpet å få slippe en ankebehandling.

– Det er trist og leit. Jeg hadde håpet at jeg skulle få komme videre i livet. Etter å ha vært igjennom en rettsak som tok veldig mye energi i fra meg som også ødelagde siste halvdel av høstsemesteret på universitetet, hadde jeg håpet med den saken som ble forelagt Ulstein kommune i høstens rettssak at de faktisk kunne gi meg fred nå, sier Glen Børge Løset Flø til smp.no, etter at nyheten om anken ble kjent onsdag formiddag.

Omfattende

Flø gikk til sak mot Ulstein kommune etter at han hevdet seg utsatt for omfattende mobbing i grunnskolen.

Han sto fram i Sunnmørsposten  (krever innlogging) med den rystende historien om at han har blitt kasta stein på, dyttet, spyttet på og slått.


Mobbeoffer får to millioner i erstatning: – Jeg vil råde alle i samme situasjon til å ta opp kampen

Mobbeoffer Glen Børge Løset Flø (28) får millionerstatning fra Ulstein kommune.


I Sunnmøre tingrett fikk han nærmere to millioner i oppreisning og erstatning fra kommunen, i tråd med påstanden til Fløs advokat, Lars-Henrik Windhaug.

Festet lit

Retten festet full lit til Fløs historie. «Det er sannsynlig at Flø ville klart videregående skole dersom en tenker seg at han ikke var påført langvarig og traumatiserende mobbing», het det i dommen.

– Kommunen tapte på samtlige punkter, min klient har vunnet fullt ut, sa Windhaug etter dommen.

Ulstein kommune ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Smp.no kommer med mer