Dødsulykke

Kvinne i 20-årene døde i frontkollisjon

Det ble en tragisk utgang på frontkollisjonen på fylksveg 107 søndag kveld.

Alvorlig ulykke   Foto: Kristoffer Antonsen.

To biler involvert   Foto: Kristoffer Antonsen.

  Foto: Kristoffer Antonsen.

  Foto: GHmedia

Nyheter

En kvinne i midten av 20-årene er bekreftet omkommet etter ulykka ved Stavset i området Taftasundet i Skodje kommune. Det melder politiet søndag kveld. Pårørende er varslet, bekrefter politiet. De to andre personene som var involvert i ulykka behandles ved Ålesund sjukehus.

Det var rundt klokka 19.00 søndag at politiet først meldte om frontkollisjonen på fylkesveg 107. To biler og tre personer var involvert. Den ene bilen kjørte utenfor veien. Det var svært glatt på stedet, melder politiet.

Vår mann på stedet, Kristoffer Antonsen, fortalte til smp.no at det var stor aktivitet på ulykkesstedet rett etterpå.

– Brannvesen, politi, tre ambulanser og ett ambulansehelikopter var på stedet, sa Antonsen.

Ulykkesgruppe

Ulykken skjedde et par kilometer øst for Taftasundet, på Stavset. Politiet har stengt av stedet. Det er omkjøring på gamlevegen på Stavset.

Søndag kveld jobbet en ulykkesgruppe fra Statens Vegvesen, samt kriminalteknikere, på stedet.

– De undersøker åstedet og hendelsesforløpet. Etter at de er ferdige vil vegen bli åpnet igjen, sier operasjonsleder John Brattland ved Møre og Romsdal politidistrikt.

Lett skadet

Brattland sier at politiet først fikk melding om at de to andre som var involvert i ulykka var kritisk skadd, men sent søndag kveld karakteriserer Helse Møre og Romsdal dem som lett skadet.

De to satt sammen i én bil, mens den omkommede var alene i den andre bilen. Den omkommede kvinna er fra Giske kommune.

De to i den andre bilen er en mann i midten av 20-årene som har bostedsadresse i Ålesund, og en kvinne rundt 20 år med bostedsadresse Elnesvågen.