Ribbeløpet ble vemodig for lederen av NAF Motorsport Ålesund:

Siste NAF-løp for Daggen

Onsdag ettermiddag ble historiens siste billøp i regi av NAF Motorsport Ålesund avviklet på Ålesund Motorstadion i Olsvika. Pussig nok med 13 deltakere, et tall som skulle passe godt på en vemodig dag for ildsjelene.

En ny epoke?: Dag «Daggen» Halkjelsvik hviler ut etter sitt siste verv som leder i NAF Motorsport Ålesund, som løpsleder i Ribbeløpet i autoslalåm. Ved nyttår er NAF Motorsport Ålesund historie, og Halkjelsvik håper at en ny og livskraftig motorsportklubb skal kunne bli en realitet utpå nyåret. Selv har han vært leder i klubben de siste 17 årene. Alle Foto: Helge Skuseth 

Nyheter

– Ja, jeg kjenner at dette er litt spesielt. Det er vemodig at klubben vår nå blir lagt ned fra 31. desember, det samme blir de øvrige 36 norske klubbene i regi av NAF, sier Dag «Daggen» Halkjelsvik.