Beste besøksår siden 1998:

Million-effekt fra Atlanterhavsparken

Ikke bare er besøket det beste på 17 år. Atlanterhavsparken er millionbutikk for hele Sunnmøre.

Disse Skaper millioner De ansatte ved Atlanterhavsparken, med daglig leder Tor Erik Standal i spissen, bidrar til å skape mange ekstra millioner til turistnæringen på Sunnmøre. Faktisk nesten tre ganger så mye penger som den årlige omsetningen ved selve parken. Atlanterhavsparken har helårsdrift og opplevde i fjor godt besøk gjennom alle årets måneder. Den er en privat stiftelse med offentlig støtte, og pengene som tjenes inn brukes til å videreutvikle opplevelsestilbudet.  Foto: NIKOLAS B. FARSTAD

Disse pengene drypper på svært mange aktører

Tor Erik Standal
Nyheter

Når gjestene renner inn på Tueneset, så drypper det penger på hele Sunnmøre.