Økonomifaget ved NTNU er blitt en «business school» :

Hårete mål for økonomiutdanninga

Økonomiutdanninga ved NTNU er på høyde med Norges Handelshøyskole i Bergen og BI. Målet er å være en «business school» på høyde med MIT i USA og Copenhagen Business School, ifølge professor og prodekan Per Bjarte Solibakke.

Økonomiutdanning Studentene i Ålesund og Trondheim har felles pensum og felles eksamen og er like godt forberedt for alle studier, sier professor Per Bjarte Solibakke som er blitt prodekan for utdanning ved Fakultet for økonomi ved NTNU.  Foto: Inger Otterlei

Nyheter

 – Det du får på økonomiutdanninga ved NTNU i Ålesund er det samme som du får ved NTNU i Trondheim. Fakultetet er en aktør i kvalitet og størrelse på nivå med Norges Handeshøyskole og BI, men sistnevnte er nok større enn oss når det gjelder antall studenter, sier Solibakke.