De ansatte ble informert i lunsjen:

Jubel for krillbåtkontrakt i Brattvåg

Verftsdirektør Fredrik Hessen hadde gleden av å informere de ansatte ved Vard Brattvaag under lunsjen i formiddag om at de har fått kontrakt på å bygge en krillbåt for Aker Biomarine.

- Dette betyr veldig mye for oss. Det blir et nytt og spennende prosjekt innen krill, sier informasjonsdirektør Hege Akselvoll i Vard (i midten på bildet), her sammen med Fredrik Nygaard og Kristine Hartmann, henholdsvik finansdirektør og konserndirektør i Aker Biomarine.   Foto: Staale Wattø

Nyheter

Ikke bare ordfører Vebjørn Krogsæter strålte over nyheten som ble sluppet på Haramskonferansen - i tillegg til Vard-folka. Også representanter fra Aker Biomarine var synlig glade over å kunne fortelle avtalen som sikrer at det første nybygget av et krillfartøy endelig skal bygges i Norge.