«Om vi noen gang skrur av mobilen? Nei, aldri!»

Hva gjør Snapchat og andre sosiale medier egentlig med de unge?

Alltid på mobilen: De rakk å bli tenåringer før smarttelefoner og bruken av sosiale medier eksploderte blant barn og unge i Norge. Men også 18-åringene er sjøl mye på både Snapchat, Facebook, Instagram og andre sosiale medier–og legger sjelden fra seg mobilen.–Det er utrolig hvor mange snapper 14-15-åringer sender. Sjøl har vi mer kontroll, sier Jostein Tennfjord (fra venstre), Ingvild Robertsen, Monica Frøystad og Adrian Hatledal.  Foto: Staale Wattø

Jeg forbanner min egen avhengighet av disse sosiale mediene

Sondre Risholm Liverød
Nyheter

– Mange unge snapper veldig mye Det er ikke uvanlig at folk har sendt hundretusenvis av snapper, sier Monica Frøystad, Ingvild Robertsen, Jostein Tennfjord og Adrian Hatledal.