«Om vi noen gang skrur av mobilen? Nei, aldri!»

Hva gjør Snapchat og andre sosiale medier egentlig med de unge?

Alltid på mobilen: De rakk å bli tenåringer før smarttelefoner og bruken av sosiale medier eksploderte blant barn og unge i Norge. Men også 18-åringene er sjøl mye på både Snapchat, Facebook, Instagram og andre sosiale medier–og legger sjelden fra seg mobilen.–Det er utrolig hvor mange snapper 14-15-åringer sender. Sjøl har vi mer kontroll, sier Jostein Tennfjord (fra venstre), Ingvild Robertsen, Monica Frøystad og Adrian Hatledal. 

Jeg forbanner min egen avhengighet av disse sosiale mediene

Sondre Risholm Liverød
Nyheter

– Mange unge snapper veldig mye Det er ikke uvanlig at folk har sendt hundretusenvis av snapper, sier Monica Frøystad, Ingvild Robertsen, Jostein Tennfjord og Adrian Hatledal.