Tre damer bak stort arrangement på Fiskerimuseet og Atlanterhavsparken:

Nå handler det om torsk og sild

«Silda er komen» gaules det i Torghallen, og karene slipper jentene midt på dansegolvet og styrter ut.

STORT PROGRAM Med pefekt bakgrunn og nærkontakt med livet i havet, skal det holdes foredrag om fisk og fiskerihistorie både her i Atlanterhavsparken og på Fiskerimuseet, forteller Britt Giske Andersen t.v. og Ingvil Grimstad. Ewa Hildre er også med i trioen som har planlagt sild og torskedagene 8. og 9 mars. 

Nyheter

Scenen er fra «Det store varpet», og selvsagt står den på programmet når det skal arrangeres sild og torskedager i Ålesund neste uke. Filmen fra 1960 der ålesunderen Odd Berset var manusforfatter, avslutter to innholdsrike dager i Atlanterhavsparken og på Fiskerimuseet i Molovegen.