Politiet tok seg av slagsmål og fulle folk

Politiet på Sunnmøre måtte rykke ut til uro og slåssing flere steder i løpet av natt til søndag.
Nyheter

Ingen av hendelsene førte likevel til så alvorlige skader at noen endte opp på sjukehus, opplyser politiet på Sunnmøre til smp.no tidlig søndag. i Nordfjord er det ikke meldt om spesielle hendelser.

I Ålesund ble en mann lagt i bakken av vaktene på et utested da det gikk mot stengetid. Årsaken var aggressiv oppførsel og mannen ble sammen med en annen person bortvist fra sentrum av byen, ifølge en Twitter-melding.

I Tjørvåg måtte en full mann få behandling for et kutt i panna etter å ha vært i slåsskamp ved en privatbolig. Både politi og ambulanse rykket ut til stedet, og mannen ble innbrakt til arresten for ordensforstyrrelse, ifølge en Twitter-melding.

Litt tidligere på natta rykket politiet ut til Volda sentrum etter melding om slagsmål mellom flere personer. Én person ble bortvist fra stedet og anmeldes for ordensforstyrrelse, skriver politiet på Twitter.

Politiet i Ålesund kom også over en full kvinne i løpet av natta. Ettersom de ikke oppnådde kontakt med vedkommende, ble hun tatt hånd om av ambulansepersonell, ifølge en Twitter-melding.