– I mitt fylke, Møre og Romsdal, la jeg merke til at regjeringen solgte ut at de skal bevilge penger til prosjekter de allerede skulle ha levert på. Det å selge ut gamle saker som nye, er det en gimmick regjeringen har gjort i flere fylker? sier stortingsrepresentanten til VG.

Avisa skriver at Botten 15. mars sendte et skriftlig spørsmål til statsråden der hun krevde en oversikt over hvilke samferdselsprosjekter som ble lovet av de rødgrønne i den forrige transportplanen, og hvordan de har blitt fulgt opp under den blåblå regjeringen.

I henhold til Stortingets forretningsorden skal en stortingsrepresentant få svar etter seks hverdager. Først etter tre uker fikk Botten svaret etter gjentatte purringer. Nå mistenker Botten at det ligger politiske hensyn bak den sene svaret.

Onsdag legger regjeringen med samferdselsminister  Ketil Solvik-Olsen i spissen frem den nye nasjonale transportplanen. Overfor VG forsikrer ministeren at regjeringen ikke har noen grunn til å skjemmes over resultatene i samferdselssatsingen.