Føler seg overkjørt av Sula kommune i byggesak

– Total mangel på dialog

– Lokaldemokratiet er så flott i små kommuner, sies det. Det er ikke alltid det oppleves slik, sier Eli-Bjørg og Asbjørn Pedersen.

Ser rett inn i massiv vegg Asbjørn Pedersen i hagen sin i Jetmundgarden i Langevåg. Fra stua og terrassen ser familien Pedersen rett inn i de nye omsorgsboligene som har fått dispensasjon både fra byggegrense og byggehøyde. Ingen av Pedersens innsigelser er tatt til følge, og han føler seg totalt overkjørt av Sula kommune. – Er det dette som er godt lokaldemokrati, spør Pedersen. 

Nyheter

Ekteparet har i nesten to år kjempet forgjeves mot et byggeprosjekt som de mener har tatt lys og utsikt fra eiendommen deres i Langevåg. De sitter også igjen med svært dårlige erfaringer i møtet med Sula kommune.