Alle sytti driftsåra er utan underskot – satsar jamsides på folk og robotar

Imponert over Vik Ørsta

– Eg er mektig imponert av det eg har fått sjå her i dag.

Fekk innsyn: Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) får innføring i produksjon av ei lysmast i stål, av prosessarbeidar Jens Nilsen. – Ein svært imponerande og livsviktig teknologi, kvitterte ministeren. Bak ho står Ørsta-ordførar Stein Aam (Sp), svært stolt av hjørnesteinsbedrifta gjennom alle år, og adm.dir. Kjetil Nesset, nesten like stolt. Bedrifta vart ein del av SafeRoad-konsernet i 2007, og fusjonerte med Vik i 2008. I dag har 280 personar arbeidet sitt i Vik Ørsta. 

Nyheter

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) fekk ei grundig innføring i historia til industribedrifta Vik Ørsta, rett etter at ho landa med følgje på Ørsta Volda lufthamn Hovden torsdag morgon. Vik Ørsta si avdeling på Hovden er nest næraste granne til flyplassen, berre politiet har nærare granneskap.