Ny daglig leder i Fjordlaks

Inge Bøen (51 år) tar over stillingen som daglig leder etter Anders Pedersen i Fjordlaks AS.
Nyheter

Fra 15. mai blir han ny daglig leder i Fjordlaks AS med tilhørende datterselskaper. Det melder Fjordlaks i en pressemelding.

Inge Bøen kommer fra stillingen som adm.dir. i Scana Propulsion AS, som omfatter datterselskapene Scana Volda AS med flere, samt salgs- og serviceselskaper i Singapore, Kina, USA og Brasil.

– Bred ledererfaring

– Vi er meget tilfreds med at Inge Bøen har takket ja til å bli ny daglig leder. Bøen har bred ledererfaring fra flere store internasjonale selskaper, god industriell forståelse og vi er trygg på at han besitter de egenskaper som skal til for å skape vekst og gode økonomiske resultater for Fjordlaks AS fremover, sier Anders Pedersen.

Inge Bøen tar altså over stillingen til Anders Pedersen.

Anders Pedersen fortsetter som styreleder i Fjordlaks AS, og vil være en viktig ressurs for ny daglig leder i introduksjonsfasen.

– En av verdens største

– Det er med stort engasjement og stolthet jeg har takket ja til å bli Fjordlaks sin nye daglige leder.

Fjordlaks AS er en av verdens største klippfiskprodusenter og har en solid posisjon i markedet. Vi har gode forutsetninger for å lykkes videre og jeg gleder med til å bli kjent med denne bransjen sier Inge Bøen.

Før han begynte i Scana Propulsion AS hadde Inge Bøen ansvaret for forretningsenheten innen skipsdesign og systemløsninger til handelsfartøy i Rolls-Royce PLC. Han har en MBA fra BI i tillegg til elektroingeniør utdannelse.