Suksess på Sørsida for Ålesund Live

– Vi synes det har gått over all forventning å flytte til Sørsida, sier gründer Ante Giskeødegård etter publikumsrekord under Ålesund Live.

Publikumsrekord – Vi gir no vel f... i regnet, proklamerte Åge Aleksandersen fra scena. Og de 4.000 som var på Ålesund Live lørdag gjorde som han sa. Det ble publikumsrekord på Ålesund Live etter flyttingen til Sørsida. Momentium var godt fornøyd med hele arrangementet.   Foto: Hogne Bø Pettersen

Nyheter

– Det er klart at det er litt mer utfordringer rundt rigging siden det er bussterminal og havn her, men alle instanser har vært veldig positive og konstruktive for å få dette til å fungere. Men da vi først var i gang med festivalen gikk alt bra. Etter årevis på St. Olavs Plass i Ålesund sentrum hadde festivalen vokst såpass at det var behov for å flytte.