Bingsa-skandalen:

Rådmannen fikk avverget anmeldelse for å avvente tilsyn

Kontrollutvalgets sekretariat foreslo å anmelde virksomhetsleder for 2013–2016. Innspill fra rådmannen avverget dette for å vente på Arbeidstilsynet – som gransker situasjonen i 2017.

SNUDDE PÅ GRUNN AV RÅDMANNEN Tilbakemeldinger fra rådmannen fikk Kontrollutvalget til å ikke anmelde virksomhetsleder Sigrun Jahren. Men Arbeidstilsynet gransker ikke det historiske. Tilsynet konsentrerer seg om dagens situasjon og gir reaksjoner etter det. 

Nyheter

Teamleder Per Oskar Slinning er under etterforskning for korrupsjon i Bingsa-saka, men Kontrollutvalget sitt sekretariat anbefalte også å anmelde virksomhetsleder Sigrun Jahren «for mistanke om overtredelse av arbeidsmiljøloven, jf. lovens §19-1», ifølge et hemmeligstemplet dokument før møtet 5. mai i år.