Vil Haram eigentleg stå åleine?

Ordføreren vil ha ny folkeavstemning

Har holdningene til Haram som en del av en framtidig storkommune endret seg? I Arbeiderpartiet stilles dette spørsmålet.

Valgkampåpning i Molde Stortingsrepresentant Fredrik Holen Bjørdal (Ap), her sammen med arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik under valgkampåpningen i Molde lørdag, mener Ålesund-ordføreren har gjennomført en raus og inkluderende prosess som kan ha endret holdninger hos folk i Haram.  Foto: Kjell Herskedal

– Slik jeg ser det vil det være naturlig å gjennomføre en ny folkeavstemning i Haram der vi spør innbyggerne på nytt hva de ønsker

Vebjørn Krogsæter
Nyheter

Rettelse: I denne artikkelen skreiv vi opprinnelig at 80 prosent av innbyggerne i Haram deltok i folkeavstemningen. Dette er ikke rett. Deltakelsen i folkeavstemninga den 19. mai 2016 var 37,6 prosent.