Cecil Elisabet Nerbø blir daglig leder for Klippfiskakademiet i Ålesund, mens Ole Christian Skogen blir kreativ leder og kjøkkensjef, ifølge ei pressemelding fra Klippfiskakademiet.

– Cecil står i spissen for et team av entusiaster som kan dette og vil i lag med Ole Christian kunne utvikle konseptet videre, sier Klauset. Foto: Klippfiskakademiet

– De to tar over etter Mindor Klauset som har vært alfa og omega for å etablere Klippfiskakademiet, som en viktig institusjon for bygge omdømmet av både sjømat og øvrig mat fra Møre og Romsdal. Klippfiskakademiet bærer seg også nå rent økonomisk. Dette skal Klauset ha all ære for, uttaler styreleder Paul-Gustav Remøy.

Klippfiskakademiet går nå inn i ei ny fase der det nå skal bygges videre på det en har fått til, samtidig som konseptet skal utvides videre.

– Vi har derfor valgt å dele oppgavene som Mindor Klauset har hatt alene på to personer. Mette Scott-Dahl vil fortsatt være med på den viktige delen som går på matprosjektene for barn og unge som Klippfiskakademiet har hatt suksess med i Møre og Romsdal.

Trang fødsel

Klauset selv går over i ei ny stilling i et annet selskap.