Utnyttet svakheter til kortsvindel

De betalte tilsynelatende med egne kredittkort og skjulte sporene sine. I løpet av få dager hadde de kofferter fulle av kostbar elektronikk, smykker og parfyme.

Hyppig telefonbruk To av mennene og den mindreårige jenta som gjorde innkjøpene med de forfalskende kredittkortene fanget inn på overvåkingskameraet på Moa. Sikkerhetsavdelingen ved kjøpesenteret har merket personene og lagt ved bildet i en rapport med beskrivelser, som ble brukt under rettssaken i fjor. Mannen til høyre på bildet ble beskrevet som svært hyppig på telefonen. Han skal møte i Sunnmøre tingrett 25. og 26. oktober tiltalt for grovt organisert bedrageri.  Foto: Amfi Moa

Nyheter

– Jeg tror at ved 80–90 prosent av sentrene våre, så ville disse rusla videre, sier sikkerhetssjef Ola Stavnsborg i Olav Thon Gruppen om følget hvor to av tre menn er dømt for grov organisert svindel.