Vil ta tilbake makta

Høyre har begynt forberedelsene til å gjenerobre makta i Nye Ålesund.

Høyre: Frode Andreassen, Jessica Gärtner, Olav Bårdsgjerde, Edvin Jønland, Dag Olav Tennfjord, Sissel Standal, Bjørn Sandnes og Ewa Hildre deltok på møtet i styringsgruppa. Foto: Privat  Foto: Privat

Nyheter

Kommunereform og etablering av Nye Ålesund kommune gjør at de politiske partiene også må finne fram til en felles organisering.

Nå har Høyre i Ålesund, Skodje, Ørskog, Haram og Sandøy etablert ei styringsgruppe med representanter fra hvert lokallag. Disse skal lede arbeidet med å lage ei felles liste til kommunevalget i 2019, og det skal også utarbeides en felles programplattform.

Styringsgruppa hadde sitt første møte tidligere denne måneden, og målet er å gjenerobre makta i bystyresalen fra dagens flertallskoalisjon. I ei pressemelding skriver Høyre at styringsgruppa er svært motivert for akkurat den jobben.

Gruppa består av Sissel Standal, Trond Vadset og Øystein Tvedt fra Ålesund, Dag Olav Tennfjord og Per-Egil Håhjem fra Skodje, Frode Andreassen og Olav Bårdsgjerde fra Ørskog, Ewa Hildre og Bjørn Sandnes fra Haram og Jessica Gärtner fra Sandøy.