Arrangerte internasjonal dag

Verden kom til Fagerlia

Det blir noe annet å høre om flyktninger i Middel-havet når den som forteller har vært mannskap på «Siem Pilot».

Musikal Eleftheria Hellevik t.v. og Charlotte Gulla Tandstad er elever på musikk, dans og drama. I februar blir det premiere på musikalen «Play alter native» som tar for seg tema som krig og kamp om ressursene. I går fikk medelever lese manuset før de ble oppfordret til å skrive ned tankene sine på tavla. 

En utrolig lærerik dag

Nathalie Hauge
Nyheter

Joachim Olsvik reiste sist vinter ut som mannskap på skipet som har berga flere tusen mennesker på flukt fra krig og nød. I går var politimannen fra Ålesund en av dem som formidla kunnskap til elevene på Fagerlia videregående skole som arrangerte sin årlige internasjonale dag.