Politiloggen

Slag i hodet og juling

Tross diverse voldsepisoder - politiet i Nordvest melder om en relativt rolig natt til lørdag.
Nyheter

Rundt klokka 02.00 ble politiet i Volda tilkalt på grunn av en vanskelig gjest på et utested. Politiet valgte å bortvise personen fra stedet. En times tid senere var det tilløp til slåsskamp mellom gjester, også på et utested i Volda. Politiet identifiserte personene, som forlot stedet.

Rundt 03.00 kom politiet i Ørsta over en person som hadde fått juling, blant annet med slag i ansiktet. Personen ble sendt til legevakt. Gjerningsmannen er kjent.

Litt tidligere ble politiet tilkalt til et utested i Hareid. Der hadde en gjest fått seg et kraftig slag i hodet. Også i denne saken måtte personen oppsøke legevakt. Politiet kjenner til gjerningsmannen.

I Ålesund sentrum ble to personer bortvist på grunn av ordensforstyrrelse. Dette skjedde ca. 03.00.