Ulykka på E39 i Barstadvika:

Ulykkesetterforsker har ikke sett slike skader på nyere biler

Lederen for ulykkesgruppa til Statens vegvesen forteller at han ikke har sett nyere biler bli delt i to, slik som skjedde på E39 i Ørsta mandag.

Delt i to Den ene bilen som var innblandet i ulykken på E39 ved Barstadvika ble delt i to. På bildet ses bakparten liggende oppe i terrenget til høyre foran den røde brannbilen, mens framdelen står midt i bildet. Også den motgående bilen fikk store skader i fronten. 

Nyheter

Bakdelen Bakparten av bilen ble slengt opp i terrenget. 

Mange sperret opp øynene da de så skadene på bilen som var innblandet i en ulykke i Ørsta mandag. Bilen var delt i to i den voldsomme kollisjonen med en møtende bil på E39 ved Barstadvika.
 

Bare framdelen av bilen med motor, framseter og deler av taket sto igjen i veibanen. Flere meter oppe i terrenget lå bakparten av bilen, fullstendig maltraktert og med taket revet av. Sjåføren slapp utrolig nok fra ulykken med lettere skader, opplyste sjukehuset mandag.