Norsk Gjenvinning Ålesund fikk diplom fra NHO

Daniel Eiksund fikk ny giv som lærling

Daniel Eiksund er en av suksesshistoriene til prosjektet Ringer i Vannet av NHO. Det ble markert med diplomutdeling på Norsk Gjenvinning Ålesund.

Markering NHOs prosjekt Ringer i Vannet handler om å få folk utenfor arbeidslivet tilbake i jobb. Daniel Eiksund falt utenfor da han ble syk, men har nå fått lærlingjobb hos Norsk Gjenvinning Ålesund. Tirsdag fikk bedriften diplom fra NHO. Fra venstre: Veileder i Brisk, Rakel Reynisdottir, Daniel Eiksund, distriktssjef i Norsk Gjenvinning Ålesund, Ove Matistorpet, regionssjef i NHO Service, Ragnhild Friis-Ottesen og markedssjef i Brisk, Morten Fjelddahl Jacobsen. 

Nyheter

– Vet du hvor stort dette er? sier Ragnhild Friis-Ottessen, regionsansvarlig i NHO Service, og smiler.