Båndlagt av politikerne:

Tidligere Åsemyra barnehage til salgs for 33 millioner kroner

De kjøpte den rundt 10,7 mål store eiendommen for 14 millioner i 2011. Når de nå vil selge er prisantydninga over det doble. Et hinder på vegen er imidlertid at tomta er regulert til offentlig formål.

TIL SALGS Eiendommen til nå nedlagte Åsemyra barnehage i Ålesund skal selges. De tre bygningene er alle av eldre dato og ikke i spesielt god stand, men selve tomta omtales av nærlingsmegler Kåre Gunnar Sætre som en indrefilet. Det at tomta er regulert til offentlig formål gjør den imidlertid vanskeligere å selge.  Foto: Staale Wattø

Det er galskap hvis kommunen fortsetter å båndlegge tomta

Kåre Gunnar Sætre
Nyheter

– Taksten for eiendommen er faktisk 37 millioner, for dette er jo en indrefilet av ei tomt. Men da arealplanen for 2016–28 var til behandling, sa politikerne nei til innstillinga fra administrasjonen, nemlig å åpne opp for boliger på tomta, sier Kåre Gunnar Sætre hos Sunnmøre Næringsmegling.