– Hun håner de som har opplevd seksuell trakassering

Engasjementet har vært enormt etter at lokalpolitiker Ina Giske (Frp) la ut en metoo-spøk på sin Facebookside lørdag

Får kritikk Ina Giskes Facebook-spøk får både støtte og kritikk. Den opprinnelige meldingen (innfelt) er nå slettet fra hennes profil, men hun la ut en ny melding hvor hun forklarer hvorfor hun slettet den første. Denne har i skrivende stund 94 kommentarer. Arkiv.   Foto: Morten Hjertø

Nyheter

I innlegget hadde hun lagt ut et bilde av sin samboer der øynene hans var sladdet med en svart strek. Sammen med bildet skrev hun: «Seksuell trakassering finst også i FrP. Eg har sjølv opplevd det. Leiinga i FrP visste om det, men ingen tok tak, så no sit eg her med ring på fingeren og felles bopel (som gubben for øvrig prøver å rive ned). #metoo». Med i teksten var også en latter-emoji.