– Slike meldinger skal videre til politiet

Når vekterne varsles om at noen bærer kniv på senteret, handler det først og fremst om sikkerhet.

Senterleder: Anne Mari Rødal Kleppe ved Amfi Moa. Arkivbilde.  Foto: Staale Wattø

Nyheter

Det sier senterleder Anne-Marie Kleppe ved Amfi Moa, etter først å ha gitt uttrykk for at hun både har lest blogginnlegget til Funkygine, og at hun utelukkende har godt å si om brødrene hennes.

– Får vi ei sånn melding er det fast prosedyre å varsle videre til politiet. Sånn må det være, av hensyn både til kundene våre så vel som de ansatte, sier hun.

– Jeg tror for øvrig utspillet fra politiet om at brødrene var kjente på senteret og kjente for vekterne må ha blitt misoppfatta. Jeg tror ikke det var meint som at de var kjenninger av politiet, snarere at de kjente dem igjen, for eksempel fra blogginnlegga til storesøstera, mener Kleppe.


– Ble ransaka offentlig og før de sa hvorfor – beklaga aldri

Silas Massa Vasstrand reagerer på opptredenen til politiet da han feilaktig blei pekt ut som mulig gjerningsmann etter en hendelse på Amfi Moa.Politiet: Forstår at det kan oppleves som ubehagelig

– Vi har forståelse for at det å bli ransaka kan oppleves som ubehagelig. Spesielt om den som blir gjenstand for det stiller seg uforstående til det og heller ikke har skyld i det som ligger til grunn.