Steinvågbroa kan få ettfelts lysregulering

– Får håpe det tar så kort tid som mulig

Til neste ukes møte i samferdselsutvalget blir det anbefalt lysregulering over Steinvågbroa, og at trafikken vil gå over ett felt. – Får håpe det tar så kort tid som overhodet mulig, sier Hans Jørund Remmen (H).

Steinvågbroa: I fjor høst ble det utført en teknisk gjennomgang av Steinvågbroa. Der kom det frem at broa trenger flere forbedringer, blant annet på hengestengene. Fortauene på broa er også veldig smale, og noe folket på Hessøya gjerne vil skal forbedres.   Foto: Staale Wattø

Nyheter

I fjor høst ble det gjort en teknisk gjennomgang av tilstanden til Steinvågbroa. Der kom det fram at flere av hengestengene har store korrosjonsskader, og at asfalten over broa er rundt ti centimeter for tjukk, noe som fører til ekstra belastning.