Mens du sov:

Hektisk natt for politiet

Politiet i Nordvest har hatt hendene fulle natt til søndag.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Nyheter

Det ble en noen travle timer for politiet natt til søndag. Særlig var det mange tilfeller av ordensforstyrrelse i Ålesund. Allerede en halv time etter midnatt ble to menn anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet om å forlate et utested i sentrum. Bakgrunnen for pålegget var bråk ved utestedet. Den ene av mennene ble innbragt for arrest grunnet beruselse og generelt dårlig oppførsel.

Et par timer senere opplyste ei kvinne at hun var blitt slått av ei anna kvinne inne på et utested. Hun fikk en hevelse på kinnet, oppsøkte legevakt og ville vurdere å anmelde forholdet.

Omtrent samtidig ble en mann i 20-årene bortvist fra et utested i Ålesund sentrum. Han havnet i klammeri med vaktene.

En annen mann i 20-årene ble innbragt til arrest etter ordensforstyrrelse i sentrum. Han var hissig og truende overfor andre i bysentrum. Denne karen blir anmeldt.

Bilforhold

Rundt klokka 04.30 var det en bil på Åse i Ålesund som ble stanset og kontrollert på bakgrunn av melding om vinglete kjøring. Føreren, en mann i 20-årene, gjorde utslag på bruk av narkotika. Han ble fremstilt for blodprøve og blir anmeldt.

Samtidig var det en bil på Fiskarstranda i Sula som surret rundt og havnet i grøfta. Bilføreren var tilsynelatende uskadd, men bilen fikk en del skader og airbagen ble utløst.

Tidligere på natta. rundt 01.30 ble en bil i Volda stanset for kontroll. Føreren, en mann i 30-årene, var påvirket av alkohol. Han ble innbragt til lennsmannskontoret for utåndingsprøve.