Innfjord- og Måndalstunnelen:

Utsetter stenging av Innfjord- og Måndalstunnelen

Ferier gir forandringer.

STENGT: Innfjordtunnelen skal oppgraderes, og blir stengt om natta ei tid framover. ARKIVFOTO: STAALE WATTØ 

Nyheter

Fredag 16. februar starter vinterferien, og Statens vegvesen utsetter derfor stengingen av Innfjord- og Måndalstunnelen. Tunnelene stenger kl. 19.30 i stedet for kl. 18.00.

- Vi regner med stor utfart i forbindelse med vinterferien og ønsker å få unna flest mulig biler før vi stenger tunnelene. Hvis du kan, kjør gjennom tunnelene før kl. 19.30, oppfordrer prosjektleder Halgeir Brudeseth.

Den siste helga i vinterferien blir det ikke fri ferdsel i tunnelene, som det vanligvis er i partallsuker. Entreprenøren skal jobbe både natt til søndag 25. februar og natt til mandag 26. februar. Det blir kolonnekjøring fra kl. 18 til 06 som vanlig.

Flere kolonner på natt fra 15. februar

Fra torsdag 15. februar blir det flere kolonner gjennom Innfjordtunnelen.

- Det blir ekstra kolonner fra Innfjorden kl. 00.15 og kl. 02.15 og fra Veblungsnes kl. 00.30 og kl. 02.30. Vi utvider også dagens nattkolonner kl. 04.00 og 04.15 til å også gjelde på helg, forteller Halgeir Brudeseth.

De ekstra kolonnene erstatter nattavgangene med Sølsnes-Åfarnes som Statens vegvesen har bestilt mens tunnelene utbedres. Møre og Romsdal fylkeskommune viderefører likevel nattferjetilbudet på Åfarnes-Sølsnes.

Påskeferie

Fredag 23. mars utsetter Statens vegvesen stengingen av Innfjord- og Måndalstunnelen på grunn av påsketrafikken. Tunnelene stenger kl. 19.30 i stedet for kl. 18.00.

I påsken blir det også fri ferdsel i tunnelene fra onsdag 28. mars kl. 06.00 til tirsdag 3. april kl. 18.00