Ny daglig leder i I&M

Runar Haugen tar over lederstolen i reklame- og PR-byrået I&M Kommunikasjon i Ålesund.

Tar over: Runar Haugen (t.v.) tar over lederstolen i reklame- og PR-byrået I&M Kommunikasjon i Ålesund etter Per Helge Devold. 

Nyheter

Det kommer frem i ei pressemelding fra selskapet.

Haugen har siden i fjor høst vært daglig leder for I&M Kommunikasjons datterselskap Brandwise AS, som driver med markedsstrategisk rådgivning. Før det var han markedsdirektør og del av konsernledelsen i Ekornes, hvor han var ansatt i 26 år. Han skal fortsatt arbeide med markedsstrategisk rådgivning gjennom Brandwise AS.

– Jeg kjenner I&M Kommunikasjon etter å ha sittet på kundesiden i svært mange år. Jeg er derfor både stolt og ydmyk over å få lede byrået på reisen videre, sier Runar Haugen. Han tar over stillingen etter Per Helge Devold, som har vært daglig leder i I&M siden høsten 2013.

– Vi har i disse årene vært gjennom en fantastisk reise og levert gode resultater, og da er det helt topp å kunne gi fra seg et selskap som nå er i så godt driv, sier Per Helge Devold, som nå skal begynne med utvikling av nye forretningskonsepter sammen med Leif Kjetil Gjendemsjø i LKG Innovation AS.

Solid kompetanse

Styreleder i I&M, Jan Petter Hagen, mener at det er en svært kompetent kandidat som nå tar over lederstillingen.

– Devold har gjort en meget god jobb med å styrke selskapets posisjon og lønnsomhet siden han tok over ansvaret i 2013. Vi ønsker ham lykke til med nye utfordringer, og er samtidig svært fornøyd med å få Runar Haugen på plass som ny leder. Han har en solid markedsstrategisk kompetanse som byråets kunder vil dra nytte av. Sammen med de ansatte er vi nå klare til å ta I&M videre,sier Hagen.