Rolls-Royce Marine i Brattvåg:

Blanda følelser hos ansatte etter at Rolls-Royce setter salg av avdeling i Brattvåg på vent

– En kjempebra løsning, sier tillitsvalgt om Knut Hovland som en mulig kjøper av styremaskinvirksomheten. Men de som håper på den løsningen må i beste fall belage seg på en utsettelse.

Flere interesserte Kongsberg, Wartsila, Hyundai, Siemens og Kjell Inge Røkkes, Aker, har vært blant aktørene som er nevnt som mulige kjøpere av hele Rolls-Royce Marine. Gjennomgangstonen hos de ansatte i Norge, er at man ønsker en norsk eier. Det samme er tilfelle ved Brattvåg-avdelingen (bildet). 

Nyheter

Nyheten om at Rolls-Royce-konsernet hadde trykt på pauseknappen når det gjelder salg av avdelingene som jobber med styremaskiner, ble mottatt med blanda følelser hos ansatte i Rolls-Royce Marine. I Brattvåg berører det rundt 60 ansatte ved fabrikken som til sammen sysselsetter rundt 360 personer.