Opplevde klagestorm rundt lørdagsavisene:

Kvikkas-sjef Stig Kleive: – Vi fikk juling. Hver eneste dag

I flere måneder høsten 2016 var hver dag en dårlig dag for de ansatte i Kvikkas. Den erfaringen har selskapet vokst på, mener Stig Kleive.

SLIK FØLTES DET: Bildet Stig Kleive viser på NMK illustrerer hvordan han som daglig leder følte seg under klagestormen høsten 2016: – Jeg har lært at med dyktige medarbeidere på laget kan vi oppnå alt. Erfaringen har sveiset oss sammen, og vi har vist at et lite selskap i Ålesund kan klare store oppdrag. Selv om det har vært tøft, har det gitt oss kredibilitet i logistikkbransjen. Det er ingen som tviler på at vi kan klare hva som helst av oppgaver etter dette, mener Kleive.  Foto: Gry Støre

Nyheter

– Hvis stormen rundt levering av lørdagsavisene kan sammenlignes med en hockeykamp, så var Kvikkas selve pucken. Vi fikk juling. Hver eneste dag, forteller Stig Kleive.