Alnestunnelen: Personbilfører mistenkt for promillekjøring

Alnestunnelen ble stengt onsdag ettermiddag grunnet et trafikkuhell. Det opplyser Vegtrafikksentralen på Twitter.

  Foto: SMP-TIPSER

Nyheter

** Politiet gikk først ut med at traktorføreren var mistenkt for promillekjøring. Dette er ikke riktig. Det er personbilføreren som er mistenkt for promillekjøring. Vi beklager feilen.

Politiet opplyste ved 18-tiden at det ikke var snakk om noen alvorlig trafikkulykke. Trafikkoperatør Kristin Ekrem forteller til Sunnmørsposten at tunnelen var stengt fra klokka 18 til 20.

– En bil kjørte inn i traktoren. Det er kun snakk om materielle skader, sier Ekrem. Politiet opplyser onsdag kveld at en mann i 50-åra er siktet for promillekjøring. Poltiet oppretter straffesak på forholdet.

OPPDATERT 21.22: Politiets operasjonssentral  gikk først ut med at traktorføreren var mistenkt for promillekjøring. Nå retter de og beklager at de opplyste feil knyttet til hendelsen. Det er føreren av personbilen som er mistenkt for promillekjøring. Sunnmørsposten beklager at vi først viderebrakte feil opplysninger.

– Bilen slakket ikke ned

Traktorføreren opplyser til Sunnmørsposten at han befant seg mellom to møteplasser i det en bil kom inn i tunnelen. Så begynte traktorføreren å gi beskjed om at han skulle inn i møteplassen foran seg.

– Men bilen slakker ikke ned, tvert imot gir han gass og kjører inn i traktoren, sier føreren.