Sigrid nominert til to priser

Ålesundsartisten er nominert til to priser under årets Musikkforleggerpris.

Nominert: Sigrid Solbakk Raabe er nominert til to priser under årets Musikkforleggerpris. Her fotografert under Nobels fredspriskonsert i fjor.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Nyheter

Hiten «Don't Kill My Vibe» er nominert i kategorien «Årets verk, populærmusikk». Her er hun nominert sammen med Martin Sjølie, og konkurrerer hun mot andre hiter som Astrid S-låtene «Breathe» og «Think Before I Talk» og Hkeems «Fy Faen». Sigrid er også nominert til «Årets gjennombrudd, populærmusikk», der hun konkurrerer mot Anna Lotterud, bedre kjent som Anna of the North, og stavangerbandet Sløtface.

Prisutdelingen går av stabelen mandag 19. mars på Sentralen i Oslo, og vil bli ledet av Åse Kleveland. Musikkforleggerprisen retter fokus mot opphavere, forlagt på norske og internasjonale musikkforlag, som er skapere av låter og verk som har bemerket seg i 2017. Musikkforleggerne, foreningen for norske musikkforlag, står bak prisen.